-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17699 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

چرا ما در باطن به نماز علاقه نداريم و وقتي كه ميخواهيم نماز بخوانيم حالت كسالت و سنگيني به ما دست ميدهد مخصوصاً صبحها كه گاهي خواب ميمانيم؟



خواهر عزيز يكي از راههاي ايجاد ميل و رغبت دربارة امري شناخت و درك صحيح از آن است. سعي كنيد دربارة فلسفة نماز تأمّل كنيد. اگر بدانيد كه نماز سخن با معبود و تشكّر از لطف بيانتهاي او و مهمترين راه براي رسيدن به كمال است، اين امر ميتواند قدم مؤثري در توجّه و حضور دل به هنگام نماز باشد. در نهايت بدانيد كه گناهان، حال عبادت را از انسان ميگيرد. لذت عبادت كه گرفته شد، آن عبادت به يك عمل سنگين و كسالت آور تبديل ميشود، به طوري كه چند لحظه خواب و فرو ماندن در غفلت، از ايستادن در مقابل محبوب و ولي نعمت و سخن گفتن با او، شيرينتر ميشود. غافل از اين كه: صبح كه سر ميزند خدا نظر ميكندبنده چه بي حاجت است خوابِ سحر ميكند خواهرم صفحة دل را از زنگار گناه با آب توبه و استغفار جلا دهيد. مطالعة كتابهاي «پرتويي از اسرار نماز از آقاي قرائتي» و «حكمت عبادات از آيتالله جوادي آملي» را توصيه ميكنيم.











مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.